Bevestiging aanmelden website
Het
account met nummer 100677 is aangemaakt. Je kunt profiteren van de extra bezoekers die de Toplijst brengt. Om je site op de Toplijst zichtbaar te krijgen en ook te laten blijven is het noodzakelijk om 1 of meerdere van de volgende codes in de HTML van je site te plaatsen.
Het is heel belangrijk dat de stemlink makkelijk te vinden is. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe hoger je site op de toplijst zal komen. Plaats de stemlink op een goed bereikbare en in het oog springende plaats om de meeste stemmen te krijgen
.
Wij bevelen sterk aan om de stem-link op de home of index-page te plaatsen.
Het is toegestaan om de HTML-code op meerdere página's te zetten om meer stemmen te winnen.

Klik op de code van je keuze. De code wordt automatisch voor je geselecteerd.
Met ctrl-c kan je de code kopiëren en met ctrl-v in het html-gedeelte van je website plakken.

Als u een pagina met volledige SSL-inhoud wilt gebruiken, kunt u de stem-afbeelding uploaden naar uw eigen server en vervolgens de Optie Tekst voor de link gebruiken.

Indien de link niet te vinden is op een duidelijke plaats of slechts korte tijd en daarna weer is verwijderd dan zal niet alleen je account worden beeindigd maar bestaat ook het risico dat je site zal worden toegevoegd aan de zwarte lijst. Als je gewoon de link plaatst en deze dan ook laat staan kan je blijvend profiteren van de bezoekers vanaf de toplijst.

Pogingen die gebruik maken van methoden die stemmen proberen te sturen die niet het gevolg zijn van een normale bezoeker van je website worden absoluut niet toegestaan. Controle hierop gebeurt automatisch maar ook handmatig door de beheerder van de Toplijst en de beheerders van TopSiteguide. Naast verwijdering kom je op de zwarte lijst om herhaling bij andere toplijsten te voorkomen. Hierbij zijn inbegrepen Spam, ongevraagde e-mail, autohitters en alle andere systemen waarbij een bezoeker niet op een natuurlijke wijze op een site terecht komt (en daar dus ook niet blijft). Neem niet het risico en maak geen gebruik van dat soort zaken.

D.m.v. deze HTML-code wordt bereikt dat als een bezoeker op de link klikt vanaf je website dat de stem onmiddellijk wordt geteld voor je website. Dit werkt alleen indien de code werkelijk op je website is geplaatst.
Het is toegestaan om kleine wijzigingen aan te brengen in de code zoals kleur, lettertype of als u de link wilt centreren met <center> code </center>.
Let echter op dat de link niet in dezelfde kleur is als de achtergrond van je página. De grote zoekmachines kunnen dit herkennen en staan dit niet toe.
Maar let op, maak geen veranderingen in de URL's anders werkt het stemmen niet meer. Het is toegestaan om eventueel de tekstlink onder de stembanner te verwijderen mocht u dat willen. Verwijder dan niet alleen de tekst maar de complete link van <b> tot </b>

Optie-A


Voor:


aanraders

Optie-B
Voor:


aanraders
Optie-C
Voor:


aanraders
Optie-D
Voor:


aanraders

Indien je geen afbeeldingen op je website kunt plaatsen of een andere afbeelding voor het stemmen wilt gebruiken is het ook mogelijk om als alternatief voor optie-A, -B, -C of -D de volgende url als link te gebruiken vanuit je website.
De bezoeker komt dan eerst op een toegangspagina waar er doorgeklikt moet worden voordat de stem wordt geteld.

Optie-
Tekst

Controleer bezoekersinformatie op je website met de Alexa-toolbar:
Download gratis Alexa-Toolbar

Anti Spam Web is een internationale actie om d.m.v. een netwerk van meewerkende websites
spam tegen te gaan waar deze begint; de databases van de spammers. DOE OOK MEE!!

Einde aan Spam